Egyenlő foglalkoztatási jogok nyilatkozataAz SH Fejlesztő Kft. elkötelezett valamennyi alkalmazottja számára az egyenlő foglalkoztatási lehetőségek mellett, továbbá amellett, hogy a munkavállalók számára megkülönböztetéstől és zaklatástól mentes munkahelyi környezetet biztosítson.

Az SH Fejlesztő Kft. minden foglalkoztatással kapcsolatos döntést a valós üzleti igények, munkaköri követelmények és az egyéni képesítések alapján hoz meg, tekintet nélkül a munkavállaló faji vagy vallási meggyőződésére, bőrszínére, nemzeti, társadalmi vagy etnikai származására, meggyőződésére, nemére (beleértve a terhességet is), életkorára, fizikai, szellemi és érzékszervi fogyatékosságára, szexuális irányultságára, nemi identitására, házastársi vagy élettársi állapotára, korábbi vagy jelenlegi katonai szolgálatára, családi kórtörténetére vagy genetikai információra, családi állapotára vagy bármely egyéb olyan szabályozásra, amely az SH Fejlesztő Kft. üzemelési területén életben van.

Az SH Fejlesztő Kft. nem tűri a munkatársaival szembeni, a fentiekben felsoroltak bármelyikén alapuló diszkriminációt vagy zaklatást.

Normál verzió | Mobil verzió
Az ezerarcú Balaton, a változatos wellness szolgáltatások,a bababarát hozzáállás és a hatalmas teraszok gondoskodik róla, hogy egész évben igazi kikapcsolódás legyen az itt eltöltött idő.
Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok
70 stílusos, ugyanakkor barátságos klubhangulatú, légkondicionált szobával, egész évben nyitva tartó á la carte étteremmel és 1000 m2-es panorámás fürdőházzal várjuk vendégeinket.