Hasznos információk

Internet-használat

Valamennyi szobában és a hotel teljes területén ingyenes, wifi alapú Internet-hozzáférési lehetőség áll kedves vendégeink rendelkezésére.

Strandhasználat, kijárás a vitorláskikötőbe

Vendégeink a szomszédos Hotel Móló előtt fekvő strandot vehetik igénybe, mely a kikötő felé nyíló kapun át közelíthető meg. A strandhoz belépőkártyát a recepción kaphatnak. A strandnál a víz elsősorban az úszni tudóknak alkalmas, mivel a vízmélység kb. 2 méter. A kisgyermekek sem maradnak azonban szórakozás nélkül, őket pancsoló és játszótér várja. Napozóágyat a strandon korlátozott számban biztosítunk vendégeinknek. Legközelebb sekély vizű szabadstrandot 800 m-re találunk, nyugati irányban.

Parkolás és biztonság

Szállodánk előtt térítésmentes parkolási lehetőség áll rendelkezésre,illetve vendégeink térítés ellenében a szálloda saját udvari, zárt parkolóját is használhatják korlátozott számban. A parkoló egy része kamerával megfigyelt, továbbá 24 órás recepciós szolgálatunk is ügyel a biztonságra. Értékeit a szobákban található széfekben helyezheti el.

Elektromos autó töltés

Pihenjen meg és töltse fel elektromos autóját egyszerre! Egy kellemes ebéd közben vagy egy rövid wellness-ezés közben autója feltöltődik.

Autótípusok, töltési időtartamok

Csomagmegőrző

Elutazás napján kérjük, a szobákat 10 óráig elhagyni szíveskedjenek. Amennyiben még maradnának szállodánk területén, recepciónkon korlátozottan csomagmegőrzést tudunk biztosítani.

Transzfer

Szállodánk közvetlen kapcsolatban áll a városi taxi szolgálattal. Transzfer iránti igényét kérjük foglaláskor vagy a helyszínen jelezze.

Programszervezés

Nagyon szívesen segítünk a környékbeli programlehetőségekkel, kirándulási célpontokkal kapcsolatban információval, vagy akár teljes körű szervezéssel is. Ilyen irányú igényét kérjük foglaláskor vagy a helyszínen jelezze. A környéken található programlehetőségekről honlapunkon is talál információt, de egyedi igényeket is igyekszünk teljesíteni.

Antiallergén és plusz ágyneműk

Szállodánk több típusú párnával (toll, szivacs, antiallergén), tartalék párnával, plusz takaróval szeretné kényelmét szolgálni. Ilyen irányú igényét kérjük foglaláskor vagy a helyszínen jelezze.

Hajszárító, vasaló

A recepción hajszárító, vasaló és hozzá állvány díjmentesen kölcsönözhető.

Fax, fénymásolás

Szállodánk recepcióján lehetőségük van fénymásolást és faxolást kérni személyzetünktől. A szolgáltatások áráról is ott kaphatnak tájékoztatást.

Cipőtisztító szolgáltatás

Recepciónkon cipőápoló eszközök állnak vendégeink rendelkezésére. Amennyiben igényli, cipőjének tisztítását mi is elvégezzük.

Normál verzió | Mobil verzió
Az ezerarcú Balaton, a változatos wellness szolgáltatások,a bababarát hozzáállás és a hatalmas teraszok gondoskodik róla, hogy egész évben igazi kikapcsolódás legyen az itt eltöltött idő.
Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok
70 stílusos, ugyanakkor barátságos klubhangulatú, légkondicionált szobával, egész évben nyitva tartó á la carte étteremmel és 1000 m2-es panorámás fürdőházzal várjuk vendégeinket.